Træning

Danmarks civile Hundeførerforening er en landsdækkende organisation for hundesport og træning af hunde. Hvor de fleste andre hundeklubber er begrænset til ganske bestemte racer, er DcH åben for alle hunde, med eller uden stambog.
Denne mangfoldighed gør DcH til et spændende sted at træne sin hund.

DcH består af mere end 130 lokalforeninger over hele Danmark. DcH – Kalundborg Afdeling har ca. 110 medlemmer med træningsplads og klubhus på Stejlhøj (lige overfor Falck) i Kalundborg. Her foregår træningen i hold, opdelt i de forskellige klasser og discipliner, der arbejdes i.
Klasserne består af : C-klassen, B-klassen, A-klassen, E-klassen, Nordisk, Rally samt IGP-klassen. I DcH´s program forefindes også agility, hvilket dog ikke trænes i Kalundborg.

En vigtig gren af DcH´s arbejde er træning af såkaldte hvalpe-/unghunde-/C-hold. Holdene er åbne for alle hundeejere, der ønsker at give deres hund en grundlæggende lydighedstræning, samt at lære, hvordan man aktiverer sin hund så den får et bedre hundeliv.
Træning med hvalpe kan starte, når hvalpen er 8 uger gammel. Når man tilmelder sig et hvalpe-/unghundehold fortsætter træningen på et C-hold, hvor man lærer de grundlæggende øvelser for DcH-programmet.

I DcH Kalundborg bruger vi de tilladte halsbånd og seler i vores træning. Det vil sige at vi benytter os af kædehalsbånd, faste halsbånd og seler.

Det skal også nævnes, at en del deltagere ikke stopper når kurset er slut. De har fattet interesse for hundetræning og fortsætter på et af DcH – Kalundborgs faste hold, til glæde for sig selv og hunden.

Flere oplysninger om DcH og tilmelding til hvalpe-/unghundehold, kan ske til trænerkoordinatoren:

Helle Dernoff, tlf. 60 17 86 72 – træffes bedst mellem kl. 17.00 – 18.00

DcH Kalundborg har følgende kontonumre:  0516-000120838 eller +73 nr. 80915896

Comments are closed.


© Lokalforening under DcH Danmark